Nieuwe_Binnenweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Nieuwe_Binnenweg Rotterdam NederlandLuxe high-end studio volledig gemeubileerd. Volledig ingerichte keuken en badkamer. Supermarkten voor de deur dicht bij restaurants en bars. Prijs is inclusief energiekosten, lokale belastingen, wifi en netflix.

Je vind de Studio aan de Nieuwe_Binnenweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Nieuwe_Binnenweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Nieuwe Binnenweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Nieuwe Binnenweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Nieuwe Binnenweg in Rotterdam

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 23

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwe_Binnenweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren