Nieuwe_Boteringestraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Nieuwe_Boteringestraat Groningen NederlandIndelingBegane grondCentrale hal/entree, toilet, woonkamer met toegangsdeur naar een besloten tuin op het westen met veel privacy, keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, wasmachine, oven etc. Recent gerenoveerd en volledig gemeubileerd

Je vind de Appartement aan de Nieuwe_Boteringestraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Nieuwe_Boteringestraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuwe Boteringestraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuwe Boteringestraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Nieuwe Boteringestraat in Groningen

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwe_Boteringestraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren