Nieuwe_Dieststraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Nieuwe_Dieststraat Breda NederlandHet appartement is gebouwd omstreeks 1981 en sindsdien goed onderhouden en gemoderniseerd. De gezellige woonkamer is voorzien van een fraaie laminaatvloer, vaste kast en dubbele beglazing. De ruime slaapkamer met toegang tot het balkon is voorzien van laminaat en eveneens dubbele beglazing. De nette badkamer is voorzien van douche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting. De meterkast beschikt over 3 groepen met aardlekschakelaar.

Je vind de Appartement aan de Nieuwe_Dieststraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Breda aan de Nieuwe_Dieststraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuwe Dieststraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuwe Dieststraat in Breda – Klik hier

Details van Appartement Nieuwe Dieststraat in Breda

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 47

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwe_Dieststraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren