Nieuwe_Fellenoord Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Nieuwe_Fellenoord Eindhoven NederlandIndeling:Dit ruime 3-kamer appartement is gelegen op de tweede verdieping met eigen berging en balkon. Het ruime appartement beschikt over twee slaapkamers, separaat toilet, een moderne luxe keuken en moderne badkamer en een fraaie laminaatvloer.

Je vind de Appartement aan de Nieuwe_Fellenoord Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Nieuwe_Fellenoord Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuwe Fellenoord in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuwe Fellenoord in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Nieuwe Fellenoord in Eindhoven

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwe_Fellenoord Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren