Nieuwe_Kerkstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Nieuwe_Kerkstraat Rotterdam NederlandBegane grond:Entree, trap naar de eerste verdieping.1e verdieping:Overloop met eerste toilet, nette keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser. Ruime woonkamer met hoog plafond, fraaie vloer en toegang tot het balkon aan de achterzijde.2e verdieping:Overloop met 2e toilet, 2 kamers waarvan 1 ingericht als woonkamer en 1 als slaapkamer, badkamer met douche, wastafel, wasmachine en droger.

Je vind de Kamer aan de Nieuwe_Kerkstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Nieuwe_Kerkstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Nieuwe Kerkstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Nieuwe Kerkstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Nieuwe Kerkstraat in Rotterdam

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 21

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwe_Kerkstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren