Nieuwe_Langendijk Delft Nederland in Delft via Huurflits

Nieuwe_Langendijk Delft NederlandGelegen aan de gedempte gracht op weg naar het blauwe hart en het historisch centrum van delft is dit prachtige appartement per direct beschikbaar.Een groot appartement van 45m2 verdeelt over twee verdiepingen waar u heerlijk kunt genieten van wat de stad te bieden heeft. De grote ramen aan de voorzijde van het pand zijn dubbel glas en kunnen worden geopend. Verder bevind zich op de bovenverdieping de ruime slaapkamer waar een bureau kan worden geplaatst om aan de slag te gaan. Tevens is er genoeg opbergruimte om uw spullen op te bergen.De badkamer op de bovenverdieping is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine – droger. Tevens is er een apart toilet op de begane grond aanwezig. De keuken is voorzien van een ijskast, fornuis en genoeg opbergruimte, de vaatwasser.

Je vind de Appartement aan de Nieuwe_Langendijk Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Delft aan de Nieuwe_Langendijk Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuwe Langendijk in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuwe Langendijk in Delft – Klik hier

Details van Appartement Nieuwe Langendijk in Delft

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwe_Langendijk Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren