Nieuwe_Markt Roosendaal Nederland in Roosendaal via Huurflits

Nieuwe_Markt Roosendaal NederlandDeze mooie maisonnette met drie slaapkamers is per direct beschikbaar.De maisonnette is gelegen midden in het centrum van Roosendaal. Met alle voorzieningen op loopafstand. De supermarkt is om de hoek met daarbij ook verschillende leuke winkels en eettentjes.De maisonnette beschikt over een ruime woonkamer met veel lichtinval. De keuken bevind zich naast de woonkamer en beschikt over een gootsteen en ruimte om een kookplaat en koelkast te plaatsen. Daarnaast heeft de woning drie slaapkamers, die ieder ruim opgezet zijn. De badkamer beschikt over een douche met wastafel. Daarnaast heeft de woning een klein balkon aan de achterzijde.

Je vind de Appartement aan de Nieuwe_Markt Roosendaal Nederland  te Roosendaal nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roosendaal aan de Nieuwe_Markt Roosendaal Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roosendaal. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuwe Markt in Roosendaal wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuwe Markt in Roosendaal – Klik hier

Details van Appartement Nieuwe Markt in Roosendaal

Prijs – 945.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 71

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwe_Markt Roosendaal Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren