Nieuwe_Mergelweg Linne Nederland in Linne via Huurflits

Nieuwe_Mergelweg Linne NederlandBegane grondIn de entree/hal bevindt zich de meterkast en de moderne toiletruimte en de trapopgang naar de 1e verdieping. Aansluitend komt u in de ruime woon-, eetkamer met semi open keuken met moderne keukeninrichting zoals een 4 pits gaskookplaat, RVS afzuigschouw, koelkast en vaatwasmachine.Naast het ruime eetgedeelte, met toegang tot de knusse tuin, bevindt zich een bergruimte waar de aansluitingen voor het witgoed zijn gerealiseerd. De tuin is onderhoudsvriendelijk en voorzien van een terras. In de buitenberging bevindt zich de opstelling van de cv installatie en het warmte-terug-win systeem (wtw). Dit zorgt voor een uitstekende ventilatie en luchtfiltering in de gehele woning.Naast de woning bevindt zich de oprit met carport die toegang biedt tot de buitenberging.1e VerdiepingVanuit de overloop bereikt u 2 slaapkamers en de badkamer met ligbad/douche, wastafel en 2e toilet.

Je vind de Huurwoning aan de Nieuwe_Mergelweg Linne Nederland  te Linne nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Linne aan de Nieuwe_Mergelweg Linne Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Linne. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Nieuwe Mergelweg in Linne wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Nieuwe Mergelweg in Linne – Klik hier

Details van Huis Nieuwe Mergelweg in Linne

Prijs – 990.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwe_Mergelweg Linne Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren