Nieuwe_Plantage Delft Nederland in Delft via Huurflits

Nieuwe_Plantage Delft NederlandGeheel gerenoveerde studio (ruim 40m²) te huur. Centraal gelegen op unieke locatie aan een van de meest gewilde straten van Delft. Uitzicht op bomen en water. Vlakbij uitvalswegen en tram 1 en 19. Slechts 5 minuten lopen van de oude binnenstad voor gezellige terrasjes, antiekmarkt en winkels en vlakbij station CS. 10 minuten fietsen naar de TU-Delft.Indeling: hal (5m²), woon-, slaap- en werkruimte (24m²), kitchenette (4m²) en aparte wc (2m²), badkamer met douche, wasbak en wasmachine (8m²). Het object is gestoffeerd, gemeubileerd en geheel betegeld. Aan de voorzijde een terrasje op het Zuid-Westen, waar genoten kan worden van de avondzon. Aan de achterzijde is een plaatsje.Bijzonderheden: De woning is ruim voorzien van stopcontacten en heeft automatische gordijnen voor de hoge raampartij. Alarmsysteem aanwezig. Parkeervergunning mogelijk. Roken is niet toegestaan. Indien gewenst ook ongemeubileerd mogelijk.• Prijs is €1100 incl. gas, water, licht en internet

Je vind de Studio aan de Nieuwe_Plantage Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Delft aan de Nieuwe_Plantage Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Nieuwe Plantage in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Nieuwe Plantage in Delft – Klik hier

Details van Studio Nieuwe Plantage in Delft

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwe_Plantage Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren