Nieuwe_Plein Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Nieuwe_Plein Arnhem NederlandTe huur Kamer met eigen keuken en heeft een oppervlakte van 26 m2 in Arnhem, Deze kamer is gelegen op de eerste verdieping. De douche en toilet deel je met 3 andere bewoners.Het Nieuwe Plein ligt erg centraal, midden in het uitgaanscentrum , op steenworpafstand van het Centraal Station Arnhem en op loop en fietsafstand van diverse scholen. Tevens is het 2 minuten lopen van de grote winkelstraat van centrum Arnhem

Je vind de Kamer aan de Nieuwe_Plein Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Nieuwe_Plein Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Nieuwe Plein in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Nieuwe Plein in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Nieuwe Plein in Arnhem

Prijs – 530.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 26

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwe_Plein Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren