Nieuwe_Stationsstraat Ede Nederland in Ede via Huurflits

Nieuwe_Stationsstraat Ede NederlandVan de 13 zelfstandige studio’s/appartementen komt er 1 appartement beschikbaar in een recent gerenoveerd (grotendeels nieuw) complex aan de Nieuwe Stationsstraat, in het centrum van Ede.Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en is 46m2 en heeft een eigen keuken met kookplaat, badkamer met douche en toilet.De basishuurTevens heeft u de beschikking over een individuele afsluitbare berging van circa 6m2 in de onderbouw van het complex

Je vind de Studio aan de Nieuwe_Stationsstraat Ede Nederland  te Ede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Ede aan de Nieuwe_Stationsstraat Ede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Ede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Nieuwe Stationsstraat in Ede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Nieuwe Stationsstraat in Ede – Klik hier

Details van Studio Nieuwe Stationsstraat in Ede

Prijs – 1018.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 46

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwe_Stationsstraat Ede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren