Nieuweburen Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Nieuweburen Leeuwarden NederlandNDELINGSOMSCHRIJVINGBegane grond: entree, hal, meterkast, gang met trapopgang, trapkast en toilet. Royale woonkamer met grote raampartijen en een open keuken, welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, oven en koel/vriescombinatie. Doorloop naar de bijkeuken en de 10 meter diepe achtertuin welke ook bereikbaar is via een steeg/achterom.1e verdieping: overloop met aangrenzend drie slaapkamers en de volledig betegelde badkamer met douche, vaste wastafel en 2e toilet. Droogplat / balkon. Vaste trap naar:2e verdieping: overloop, 4e en 5e slaapkamer welke beide zijn voorzien van een dakkapel. Vliering en grote bergruimte met de opstelplaats van de CV ketel.

Je vind de Huurwoning aan de Nieuweburen Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Leeuwarden aan de Nieuweburen Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Nieuweburen in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Nieuweburen in Leeuwarden – Klik hier

Details van Huis Nieuweburen in Leeuwarden

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 6
Woonoppervlakte – 145

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuweburen Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren