Nieuwediepstraat in Terneuzen via Esteon

NieuwediepstraatTe huur in Terneuzen Centrum! Een appartement bestaande uit 1 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Het heeft een totale oppervlakte van 50m2 en zal gemeubileerd opgeleverd worden. Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt.. De huurprijs per maand is €625,-. Is dit jouw woningmatch?

Je vind een Appartement te huur in Terneuzen nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Terneuzen aan de Nieuwediepstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Terneuzen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Terneuzen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Terneuzen – Klik hier

Details van Appartement te huur in Terneuzen

Prijs – 625.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 50m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwediepstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren