Nieuwestad Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Nieuwestad Leeuwarden NederlandEntree/hal met inbouwkast, berging, straatgerichte woonkamer van ca. 31 m2, dichte keuken van ca. 9,8 m2 met nette hoekopstelling voorzien van gaskookplaat, toilet met fontein, badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting, bijkeuken met opstelling cv-ketel en ruime slaapkamer van ca. 25 m2 met inbouwkasten.Vlizotrap naar royale zolderberging.

Je vind de Appartement aan de Nieuwestad Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Nieuwestad Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuwestad in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuwestad in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Nieuwestad in Leeuwarden

Prijs – 825.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 100

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwestad Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren