Nieuwestad Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Nieuwestad Leeuwarden NederlandIndeling:Entree, hal, toilet, semi-open keuken voorzien van witgoed, slaapkamer met openslaande deur naar balkon, doorgang naar nette woonkamer met aangrenzend de hoofdslaapkamer met wastafelmeubel, 2 slaapkamers, badkamer met; Inloopdouche met thermostaatkraan, wandmeubel en designradiator. Het geheel is tevens voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing en is geheel voorzien van laminaat.

Je vind de Appartement aan de Nieuwestad Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Nieuwestad Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Prins Bernhardstraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Prins Bernhardstraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Prins Bernhardstraat in Leeuwarden

Prijs – 763.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwestad Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren