Nieuwestad Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Nieuwestad Leeuwarden NederlandOp de 1e en 2e verdieping worden 6 hoogwaardige units gerealiseerd bestaande uit een ruime woonkamer met een hoogglans witte keuken met; een inductiekookplaat, design afzuigkap, koelkast, magnetron, vaatwasser etc. met een ruime keurige slaapkamer, luxe badkamer voorzien van een wastafelmeubel, inloopdouche, thermostaatkraan, toilet etc. Vanuit de woonkamer heb je werkelijk een fantastisch uitzicht over de belangrijkste winkelstraat.

Je vind de Appartement aan de Nieuwestad Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Nieuwestad Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuwestad in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuwestad in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Nieuwestad in Leeuwarden

Prijs – 763.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 64

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwestad Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren