Nieuwesteeg Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Nieuwesteeg Leeuwarden NederlandOmschrijvingVolledig gerenoveerd 2-kamerappartement in de binnenstad van Leeuwarden. Voorzieningen zijn op loopafstand. Het appartement (rijksmonument) beschikt over 2 verdiepingen, een royale en lichte woonkamer met open keuken met klassieke schouw. royale slaapkamer en badkamer. De toegang tot het appartement gaat middels een gezamenlijke portiek (3 appartementen).Indeling:Begane grond:- gezamenlijke entree/hal1e verdieping:- overloop- royale woonkamer (circa 21 m2) met open keuken, voorzien van inbouwapparatuur- badkamer voorzien van douchecabine, toilet en wastafel2e verdieping:- overloop- royale slaapkamer van circa 21 m2- berging met wasmachine aansluiting en cv-opstelling

Je vind de Appartement aan de Nieuwesteeg Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Nieuwesteeg Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuwesteeg in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuwesteeg in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Nieuwesteeg in Leeuwarden

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 63

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwesteeg Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren