Nieuweweg in Groningen via Esteon

NieuwewegAppartement te huur! De woning bestaat uit 2 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Dichtbij OV, vlakbij supermarkt. Totale oppervlakte van de woning: 38m2. De oplevering: gemeubileerd. De woning bevindt zich in Groningen, Binnenstad. De huurprijs bedraagt €1.030,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 2-kamer appartement in Groningen, Binnenstad nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Nieuweweg en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 2-kamer appartement in Groningen, Binnenstad wees er dan snel bij!

Meer informatie over 2-kamer appartement in Groningen, Binnenstad – Klik hier

Details van 2-kamer appartement in Groningen, Binnenstad

Prijs – 1030.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 38m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuweweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren