Nieuweweg Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Nieuweweg Leeuwarden NederlandZonnige ruime studio gelegen in een historische pand in het centrum van Leeuwarden. De studio zit op de BGG geheel link in het gebouw.Via de algemene portiek kom je het gebouw binnen vanuit daar loop je via de ruime hal (voorheen was dit nl een gebouw van de Nederlandse bank) naar de studio.Via je eigen voordeur kom je in je hal waar je gelijk links een apart toilet treft, tegenover de voordeur zit de badkamer en rechts zit de studio. In de studio is een open eenvoudige keuken. In de keuken zit een electrische kookplaat met 2 pitten.

Je vind de Studio aan de Nieuweweg Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Leeuwarden aan de Nieuweweg Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Nieuweweg in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Nieuweweg in Leeuwarden – Klik hier

Details van Studio Nieuweweg in Leeuwarden

Prijs – 565.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuweweg Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren