Nieuweweg Valkenburg Nederland in Valkenburg via Huurflits

Nieuweweg Valkenburg NederlandHet appartement dat wij u mogen aanbieden is circa 25m2, is gelegen aan de voorzijde van het complex op de begane grond en bestaat uit:- een woonkamer: met kitchenette- een mezzanine met een slaapgedeelte, bereikbaar via een trap.- badkamer: 4m2 met douche, wastafel, toiletHet complex beschikt over een gemeenschappelijke kelder, tuin en een grote oprit langs het gebouw naar achteren.

Je vind de Appartement aan de Nieuweweg Valkenburg Nederland  te Valkenburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Valkenburg aan de Nieuweweg Valkenburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Valkenburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuweweg in Valkenburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuweweg in Valkenburg – Klik hier

Details van Appartement Nieuweweg in Valkenburg

Prijs – 500.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuweweg Valkenburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren