Nieuwezijds_Voorburgwal Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Nieuwezijds_Voorburgwal Amsterdam NederlandAlles wat je nodig hebt is inbegrepen in deze studio, keuken met alle benodigde apparatuur, keukenkasten en wasmachine. Badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. U heeft uitzicht op de Nieuwezijds Voorburgwal, binnen enkele minuten bent u op Centraal Station en Centrum.

Je vind de Studio aan de Nieuwezijds_Voorburgwal Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amsterdam aan de Nieuwezijds_Voorburgwal Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam – Klik hier

Details van Studio Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwezijds_Voorburgwal Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren