Nieuwmarkt Bolsward Nederland in Bolsward via Huurflits

Nieuwmarkt Bolsward NederlandDe woningen beschikken over diverse bijzondere, authentieke elementen en bevinden zich op loopafstand van het centrum.Indeling:U komt binnen in de entree die toegang biedt tot meterkast, separaat toilet met fonteintje en woonkamer. De woonkamer heeft een semi open keuken en biedt toegang tot de slaapkamer. Vanuit de slaapkamer is de badkamer met douche en wastafel te bereiken.Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping en heeft zicht op de Nieuwmarkt.

Je vind de Appartement aan de Nieuwmarkt Bolsward Nederland  te Bolsward nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Bolsward aan de Nieuwmarkt Bolsward Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Bolsward. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuwmarkt in Bolsward wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuwmarkt in Bolsward – Klik hier

Details van Appartement Nieuwmarkt in Bolsward

Prijs – 475.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 34

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwmarkt Bolsward Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren