Nieuwravenstraat, Utrecht, Netherlands in Utrecht via Huurflits

Nieuwravenstraat, Utrecht, NetherlandsEntree, centrale hal, separaat toilet, ruime lichte woonkamer aan de voorkant, aan de achterzijde is een ruime en nieuwe dichte keuken met openslaande deuren naar een gezellig balkon. Het balkon bevindt zich op het zuidwesten waardoor daar heerlijk tot laat gezeten kan worden.Via de centrale hal kom je bij de slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon en aangrenzend de badkamer met inloopdouche.

Je vind de Appartement aan de Nieuwravenstraat, Utrecht, Netherlands  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Nieuwravenstraat, Utrecht, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuwravenstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuwravenstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Nieuwravenstraat in Utrecht

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwravenstraat, Utrecht, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren