Nieuwstraat Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Nieuwstraat Apeldoorn NederlandOverdekte entree met meterkast, hal, woonkamer met laminaatvloer en veel lichtinval, halfopen keuken met nieuw keukenblok, nette badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor wasapparatuur, slaapkamer, modern toilet met fonteintje. Bergkast met cv-ketel.

Je vind de Appartement aan de Nieuwstraat Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Apeldoorn aan de Nieuwstraat Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuwstraat in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuwstraat in Apeldoorn – Klik hier

Details van Appartement Nieuwstraat in Apeldoorn

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 53

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwstraat Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren