Nieuwstraat Best Nederland in Best via Huurflits

Nieuwstraat Best NederlandIn het centrum van Best te huur: 7 duurzame appartementen.Het appartement ligt op de hoek Nieuwstraat/Hoofdstraat/Raadhuisplein, midden in het centrum van Best.De appartementen worden begin augustus 2023 opgeleverd en zijn instapklaar, inclusief PVC-vloer en glad afgewerkte wanden.Het complex is voorzien van een lift, warmtepomp en zonnepanelen.Indeling appartement:Entree/hal, toiletruimte, berging, badkamer, slaapkamer, woonkamer met open keuken en loggia/balkon.Bijzonderheden:* De keuken is voorzien van koelkast, vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat en afzuigkap.

Je vind de Appartement aan de Nieuwstraat Best Nederland  te Best nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Best aan de Nieuwstraat Best Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Best. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuwstraat in Best wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuwstraat in Best – Klik hier

Details van Appartement Nieuwstraat in Best

Prijs – 985.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 52

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwstraat Best Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren