Nieuwstraat Budel Nederland in Budel via Huurflits

Nieuwstraat Budel NederlandAlgemeen:Modern 2-kamer appartement gelegen nabij het centrum, sportfaciliteiten en openbaar vervoer. Kleinschalig complex.Indeling:Begane grondGezamenlijke entree met brievenbussen en video – intercom; hal met de mogelijkheid voor het stallen van een fiets of scooter.1e verdiepingHal; woonkamer gelegen aan de voorzijde met aansluitend open keuken v.v. een keukeninrichting met inbouwapparatuur; badkamer met douche, wastafel en wandcloset; berging met witgoedaansluitingen en CV; slaapkamer.Bijzonderheden:- Kleinschalig complex;- Centraal gelegen;- Voorschot verbruik g/w/e, TV en internet en afval bedraagt € 200,– per maand;- Voorkeur gaat uit naar 1 bewoner;- Borg 2 maandhuren incl. voorschot;- Aanvaarding op korte termijn mogelijk.

Je vind de Appartement aan de Nieuwstraat Budel Nederland  te Budel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Budel aan de Nieuwstraat Budel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Budel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuwstraat in Budel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuwstraat in Budel – Klik hier

Details van Appartement Nieuwstraat in Budel

Prijs – 785.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 67

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwstraat Budel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren