Nieuwstraat DenHelder Nederland in DenHelder via Huurflits

Nieuwstraat DenHelder NederlandGezamenlijke entree, gezellig ingerichte woonkamer met open keuken, badkamer, een prima slaapkamer en een bijkeuken. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. In de bijkeuken vindt u de wasmachine en de droger en de toegang tot de kleine binnenplaats.

Je vind de Appartement aan de Nieuwstraat DenHelder Nederland  te DenHelder nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHelder aan de Nieuwstraat DenHelder Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHelder. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuwstraat in Den Helder wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuwstraat in Den Helder – Klik hier

Details van Appartement Nieuwstraat in Den Helder

Prijs – 765.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwstraat DenHelder Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren