Nieuwstraat Deventer Nederland in Deventer via Huurflits

Nieuwstraat Deventer NederlandHet appartement bevat een woonkamer met 1 slaapkamer, een luxe keuken en een recent gerenoveerde badkamer. De luxe keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, combimagnetron en een koel-vriescombinatie. De luxe badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een spiegel.

Je vind de Appartement aan de Nieuwstraat Deventer Nederland  te Deventer nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Deventer aan de Nieuwstraat Deventer Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Deventer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuwstraat in Deventer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuwstraat in Deventer – Klik hier

Details van Appartement Nieuwstraat in Deventer

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 61

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwstraat Deventer Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren