Nieuwstraat Kerkrade Nederland in Kerkrade via Huurflits

Nieuwstraat Kerkrade NederlandDit appartement is gelegen op de 2e etage en beschikt over een keuken met 4 pits elektrische kookplaat, afzuigkap, oven en aanrecht met spoelbak. De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel met spiegel.

Je vind de Appartement aan de Nieuwstraat Kerkrade Nederland  te Kerkrade nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Kerkrade aan de Nieuwstraat Kerkrade Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Kerkrade. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuwstraat in Kerkrade wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuwstraat in Kerkrade – Klik hier

Details van Appartement Nieuwstraat in Kerkrade

Prijs – 600.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwstraat Kerkrade Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren