Nieuwstraat Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Nieuwstraat Leiden NederlandOmschrijvingEntree via een afsluitbaar, natuursteen trappenhuis en algemeen dakterras. Eigen entree op prive terras. Plafonds met monumentale balken, hoge ramen en gehele appartement voorzien van eiken houten vloeren. 1 slaapkamer met 2-persoonsbed. Volledig ingerichte keuken. Aparte toilet, aparte douche, aparte ruimte voorzien van wasmachine en droger. Eigen Vaillant verwarmings ketel

Je vind de Appartement aan de Nieuwstraat Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leiden aan de Nieuwstraat Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuwstraat in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuwstraat in Leiden – Klik hier

Details van Appartement Nieuwstraat in Leiden

Prijs – 1145.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwstraat Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren