Nieuwstraat Terneuzen Nederland in Terneuzen via Huurflits

Nieuwstraat Terneuzen NederlandOmschrijvingGelegen aan de Noordstraat in Terneuzen ligt deze gemeubileerde 2 kamer appartement op de 1e verdieping met een woonoppervlakte van 53 m2. Op een zeer aantrekkelijke woonlocatie nabij de uitgaansgelegenheden, op loopafstand van vele winkels, restaurants, en andere horecagelegenheden.Een algemene entree van 2 appartement, trappenhal naar 1e verdieping.Indeling:Hal met meterkast, toilet met fonteintje, lichte woonkamer, open keuken met net keukenblok voorzien van een kookplaat, combimagnetron, afzuigkap, koelkast met vriesvak, slaapkamer met 2-persoonsbed, betegelde badkamer met douche, wastafel en wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Nieuwstraat Terneuzen Nederland  te Terneuzen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Terneuzen aan de Nieuwstraat Terneuzen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Terneuzen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuwstraat in Terneuzen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuwstraat in Terneuzen – Klik hier

Details van Appartement Nieuwstraat in Terneuzen

Prijs – 1045.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 53

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwstraat Terneuzen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren