Nieuwstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Nieuwstraat Tilburg NederlandDe kamer heeft een eigen wastafel en bevindt zich op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping is een toilet (gedeeld). Op de begane grond vind je de keuken, badkamer en een tweede toilet, ook allemaal gedeeld. Ook is er een dakterras aanwezig waar iedereen gebruik van kan maken.

Je vind de Kamer aan de Nieuwstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Tilburg aan de Nieuwstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Nieuwstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Nieuwstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Kamer Nieuwstraat in Tilburg

Prijs – 450.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren