Nieuwstraat Zwolle Nederland in Zwolle via Huurflits

Nieuwstraat Zwolle NederlandINDELING:Het woning is gelegen op de 1e etage en wordt netjes afgewerkt opgeleverd. De fantastische gevel van het pand straalt veel klasse uit en de woning is door zijn hoge wanden en vele ramen heeft de woning veel lichtinval. Ook is er een gezamenlijk dakterras aanwezig.LIGGING:De Zwolse binnenstad biedt vele voorzieningen zoals supermarkten, winkelstraten, restaurants, kroegjes en uitgaansgelegenheden. Bovendien ligt het station op zeer korte afstand.INKOMENSEIS:Voor deze woonruimte geldt een inkomenseis van 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.Mocht er een garantstelling zijn dan is dit in overleg. Wanneer je studerend bent is een garantstelling vereist.

Je vind de Appartement aan de Nieuwstraat Zwolle Nederland  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zwolle aan de Nieuwstraat Zwolle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuwstraat in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuwstraat in Zwolle – Klik hier

Details van Appartement Nieuwstraat in Zwolle

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwstraat Zwolle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren