Nijânsdyk Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Nijânsdyk Leeuwarden NederlandAppartement met 2 slaapkamers met uitzicht op het Van Harinxmakanaal en de weilanden. De combinatie van beide is uniek in de straat. Vanuit de hoed is er toegang tot de goed onderhouden keuken, toilet, 2 slaapkamers en de woonkamer.

Je vind de Appartement aan de Nijânsdyk Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Nijânsdyk Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nijânsdyk in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nijânsdyk in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Nijânsdyk in Leeuwarden

Prijs – 763.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nijânsdyk Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren