Nijlan Menaldum Nederland in Menaldum via Huurflits

Nijlan Menaldum NederlandIndeling:Deze woning heeft beneden een woonkamer en een slaapkamer. Douche en toilet bevinden zich tevens op de begane grond. Naast de deels open keuken heeft u ook beschikking over een berging voor bijvoorbeeld fietsen. Op de eerste verdieping biedt de ruime overloop toegang tot nog twee slaapkamers, waarvan één toegang biedt tot het dakterras op het zuiden.

Je vind de Huurwoning aan de Nijlan Menaldum Nederland  te Menaldum nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Menaldum aan de Nijlan Menaldum Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Menaldum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Nijlan in Menaldum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Nijlan in Menaldum – Klik hier

Details van Huis Nijlan in Menaldum

Prijs – 772.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nijlan Menaldum Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren