Nijlandstraat Assen Nederland in Assen via Huurflits

Nijlandstraat Assen NederlandDit appartement ligt midden in het centrum met alle voorzieningen op loopafstand zoals supermarkten, winkels en diverse restaurants.Bij binnenkomst tref je de open keuken welke beschikt over een inductie kookplaat, RVS afzuigkap, een inbouw vaatwasser en een koel vries combinatie. Bij de woonkamer zijn grote ramen waar door je veel licht inval hebt, tevens biedt de woonkamer toegang tot de separate slaapkamer en tevens de luxe badkamer met inloop douche en handdoek radiator. Het toilet bevind zich separaat in de woonkamer.De gehele ruimte wordt verwarmd door middels van vloerverwarming, de ruimte is licht en makkelijk in te delen. dit complex bevat een gezamenlijke fietsenberging op de begane grond.

Je vind de Appartement aan de Nijlandstraat Assen Nederland  te Assen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Assen aan de Nijlandstraat Assen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Assen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nijlandstraat in Assen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nijlandstraat in Assen – Klik hier

Details van Appartement Nijlandstraat in Assen

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nijlandstraat Assen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren