Nijlansdyk Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Nijlansdyk Leeuwarden NederlandDe plattegrond geeft een goede indruk van de indeling van de woning.Mooi appartement op de begaande grond: De woning beschikt over twee slaapkamers een mooie lichte woonkamer nette keuken en badkamer.

Je vind de Appartement aan de Nijlansdyk Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Nijlansdyk Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nijlansdyk in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nijlansdyk in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Nijlansdyk in Leeuwarden

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nijlansdyk Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren