Nijverheidsstraat Wildervank Nederland in Wildervank via Huurflits

Nijverheidsstraat Wildervank NederlandOp prachtige locatie en aan vaarwater het ”Oosterdiep” gelegen duurzaam nieuwbouw appartement op de begane grond. Dit levensloopbestendige appartement heeft een woonoppervlakte van 83 m², is voorzien van 2 slaapkamers en beschikt over een riante tuin van 81 m² en is gelegen op het noordwestenIndeling: Entree, hal, technische ruimte v.v. een warmtepomp en boiler, toilet, ruime woonkamer met half-open keuken v.v. inductiekookplaat, recirculatiekap, combi-oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie, de woonkamer biedt toegang tot de riante achtertuin van 81 m², 2 slaapkamers van 15 en 7 m² en een moderne badkamer v.v. dubbele wastafelmeubel, inloopdouche en aansluiting voor wasmachine en droger

Je vind de Appartement aan de Nijverheidsstraat Wildervank Nederland  te Wildervank nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Wildervank aan de Nijverheidsstraat Wildervank Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Wildervank. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nijverheidsstraat in Wildervank wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nijverheidsstraat in Wildervank – Klik hier

Details van Appartement Nijverheidsstraat in Wildervank

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 83

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nijverheidsstraat Wildervank Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren