Nilansdyk Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Nilansdyk Leeuwarden NederlandAppartement met maar liefst 3 slaapkamers met uitzicht pal op het Van Harinxmakanaal en de weilanden. De combinatie van beiden is uniek in de straat.Vanuit de hal is her toegang tot de keurig onderhouden keuken, toilet, 2 slaapkamers en de woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de 3e slaapkamer. En vanuit de 3e slaapkamer tot de badkamer.

Je vind de Appartement aan de Nilansdyk Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Nilansdyk Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nijlansdyk in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nijlansdyk in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Nijlansdyk in Leeuwarden

Prijs – 763.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nilansdyk Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren