Noord KrimpenaandeLek Nederland in KrimpenaandeLek via Huurflits

Noord KrimpenaandeLek NederlandDeze ruime woning bevat meerdere slaapkamers, een gezamenlijke grote woonkamer, badkamer, keuken met vaatwasser en een grote hal met een tweede toilet (beneden). Rondom (ongeveer de helft van) het huis is een groot balkon en ook buiten in de tuin of op het terras kun je heerlijk zitten. U kunt uw fiets, scooter of auto op het erf parkeren. Het huis ligt naast de boerderij van de eigenaren.

Je vind de Kamer aan de Noord KrimpenaandeLek Nederland  te KrimpenaandeLek nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad KrimpenaandeLek aan de Noord KrimpenaandeLek Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in KrimpenaandeLek. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Noord in Krimpen aan de Lek wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Noord in Krimpen aan de Lek – Klik hier

Details van Kamer Noord in Krimpen aan de Lek

Prijs – 725.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Noord KrimpenaandeLek Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren