Noord_Brabantlaan Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Noord_Brabantlaan Eindhoven NederlandZeer zonnig en ruim appartement met twee balkons waarvan het grootste op het zuiden en uitzicht op het iconische Evoluon gebouw. Direct aan uitvalswegen naar de snelweg en met een bushalte voor de deur. Binnen 10 minuten fietsen ben je op het Centraal Station en het groene Philips de Jong park.

Je vind de Appartement aan de Noord_Brabantlaan Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Noord_Brabantlaan Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Noord Brabantlaan in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Noord Brabantlaan in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Noord Brabantlaan in Eindhoven

Prijs – 1255.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 92

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Noord_Brabantlaan Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren