Noordeinde Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Noordeinde Rotterdam NederlandIndeling:- Woonkamer met open keuken en slaapzolder.- Badkamer.- Gemeenschappelijke tuin.Diverse kenmerken:- Inventaris/Stoffering: de meubels zoals te zien op de foto’s zijn gratis ter overname.- Voorzieningen keuken: kookplaat, afzuigkap, magnetron en koel-vriescombinatie.- Voorzieningen badkamer: douche, toilet en wastafel.- Verwarmingssysteem: CV combiketel.- Beglazing: dubbele beglazing.- Betaald parkeren met bewonersparkeervergunning.

Je vind de Studio aan de Noordeinde Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Noordeinde Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Noordeinde in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Noordeinde in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Noordeinde in Rotterdam

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Noordeinde Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren