Noordelijke_Parallelweg Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Noordelijke_Parallelweg Arnhem NederlandDe kamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een wasbak met warm en koud water. Je kunt gebruik maken van de gezamenlijke goede keuken voorzien van koelkast + vriezer, 4 pits gasstel en afzuigkap, oven en magnetron. Ook is er een nette douche aanwezig welke je deelt met 3 huisgenoten.

Je vind de Kamer aan de Noordelijke_Parallelweg Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Noordelijke_Parallelweg Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Noorderlijke Parallelweg in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Noorderlijke Parallelweg in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Noorderlijke Parallelweg in Arnhem

Prijs – 530.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Noordelijke_Parallelweg Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren