Noorderbinnensingel Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Noorderbinnensingel Groningen NederlandIndeling:- Aan de voorzijde ingang, woonkamer met open keuken, luxe vinyl visgraat vloer door de gehele woning, Raambekleding, keuken met vaatwasser, combioven, inductiekookplaat en koelkast, Naastgelegen slaapkamer, aan de achterzijde luxe badkamer met hangtoilet, badkamermeubel, inloopdouche en ruime voor een wasmachine en droger, aan de voorzijde voldoende ruimte voor een klein zitje om lekker te genieten in de zomer van de zon.

Je vind de Appartement aan de Noorderbinnensingel Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Noorderbinnensingel Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Noorderbinnensingel in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Noorderbinnensingel in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Noorderbinnensingel in Groningen

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Noorderbinnensingel Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren