Noorderbinnensingel, Groningen, Netherlands in Groningen via Huurflits

Noorderbinnensingel, Groningen, NetherlandsTe huur per 01 april 2021, Ruime benedenwoning gelegen op top locatie om de hoek van het Noorderplantsoen aan de Noorderbinnensingel in Groningen. De benedenwoning heeft een ruime achtertuin en één slaapkamer.Verhuur-eigenschappen:- Te huur per 1 april 2021- Waarborgsom één maand huur- Huurprijs €1050,- exclusief- Ruime achtertuin- Top locatie om de hoek van het Noorderplantsoen

Je vind de Appartement aan de Noorderbinnensingel, Groningen, Netherlands  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Noorderbinnensingel, Groningen, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Noorderbinnensingel in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Noorderbinnensingel in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Noorderbinnensingel in Groningen

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 67

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Noorderbinnensingel, Groningen, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren