Noorderstationsstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Noorderstationsstraat Groningen NederlandRuime kamer met hoog plafond te huur. De kamer is ca. 13 m2 en grenst aan een (gedeelde) grote binnenplaats van ca. 35 m2, welke toegangelijk is via twee openslaande deuren. Verder is er een gemeenschappelijke keuken met inbouwapparatuur (kooktoestel, vaatwasser, wasmachine, koelkast etc.) en een badkamer met een aparte wc. Je deelt de gemeenschappelijk faciliteiten met 3 andere studenten.

Je vind de Kamer aan de Noorderstationsstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Groningen aan de Noorderstationsstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Noorderstationsstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Noorderstationsstraat in Groningen – Klik hier

Details van Kamer Noorderstationsstraat in Groningen

Prijs – 400.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 13

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Noorderstationsstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren