Noorderstationsstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Noorderstationsstraat Groningen NederlandHet appartement bevat een woonkamer en 1 aparte slaapkamer, een volledig uitgeruste keuken en een mooie badkamer. De luxe keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, magnetron en koelkast met vriesvak. De luxe badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en wastafel. Een heerlijke locatie maakt dit fraaie appartement nabij het stadscentrum (5 minuten lopen) compleet.

Je vind de Appartement aan de Noorderstationsstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Noorderstationsstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Apparteement Noorderstationsstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Apparteement Noorderstationsstraat in Groningen – Klik hier

Details van Apparteement Noorderstationsstraat in Groningen

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Noorderstationsstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren