Noorderstraat Sappemeer Nederland in Sappemeer via Huurflits

Noorderstraat Sappemeer NederlandIn een assistentiewoning woont u zelfstandig en voert u uw eigen huishouden. De appartementen bevinden zich op de begane grond en hebben een hal met eigen voordeur, woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer met douche, wastafel en toilet. Een aantal hoek- en tussenwoningen heeft een tweede slaapkamer en een inloopkast. De appartementen op de begane grond hebben een terras.

Je vind de Appartement aan de Noorderstraat Sappemeer Nederland  te Sappemeer nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Sappemeer aan de Noorderstraat Sappemeer Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Sappemeer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Noorderstraat in Sappemeer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Noorderstraat in Sappemeer – Klik hier

Details van Appartement Noorderstraat in Sappemeer

Prijs – 580.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 64

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Noorderstraat Sappemeer Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren