Noordhoekstraat Schaijk Nederland in Schaijk via Huurflits

Noordhoekstraat Schaijk NederlandEntree:U komt binnen in de hal van het chalet, welke u toegang geeft tot de ruime woonkamer met open keuken, een slaapkamer, apart toilet en de badkamer.Woonkamer:De woonkamer beschikt over een nette laminaatvloer en geniet van veel lichtinval middels de grote raampartij. De woonkamer biedt u toegang middels een deur tot de tuin.Keuken:De ruime keuken in hoekopstelling is voorzien is van allerlei inbouwapparatuur, zoals een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en oven.Slaapkamers:Het chalet beschikt over twee ruime slaapkamers. De eerste slaapkamer is te bereiken via de hal. De andere slaapkamer is te bereiken middels een deur in de keuken. De slaapkamers zijn beiden voorzien van een nette laminaatvloer.Badkamer:De nette geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Je vind de Huurwoning aan de Noordhoekstraat Schaijk Nederland  te Schaijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Schaijk aan de Noordhoekstraat Schaijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Schaijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Noordhoekstraat in Schaijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Noordhoekstraat in Schaijk – Klik hier

Details van Huis Noordhoekstraat in Schaijk

Prijs – 935.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Noordhoekstraat Schaijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren