Noordhoekstraat Schaijk Nederland in Schaijk via Huurflits

Noordhoekstraat Schaijk NederlandDeze leuke chalet is gelegen op recreatiepark ‘De Landerije’ in Schaijk. De chelet is gelegen op een rustige locatie op het park. Ook zijn er in de diverse nabijheid diverse voorzieningen als supermarkten en scholen. De snelwegen richting de grote steden als Den Bosch, Oss en Nijmegen zijn snel en gemakkelijk te bereiken.Indeling en omschrijving huur chalet Schaijk:Entree:U komt binnen in de hal van de chalet, welke u toegang geeft tot de ruime woonkamer met open keuken, de twee slaapkamers, apart toilet en de badkamer.Woonkamer:De ruime woonkamer beschikt over een nette laminaatvloer en geniet van veel lichtinval middels de grote raampartij. De woonkamer biedt u toegang middels een deur tot de ruime tuin. Ook is er airco aanwezig in het chalet.Keuken:De mooie open keuken in is voorzien is van een koelkast en gasfornuis en voldoende opbergruimte.Slaapkamers:De chalet beschikt over twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer en zijn te bereiken vanuit de hal.Badkamer:De nette geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel en radiator. Er is een separaat toilet aanwezig.

Je vind de Huurwoning aan de Noordhoekstraat Schaijk Nederland  te Schaijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Schaijk aan de Noordhoekstraat Schaijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Schaijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Noordhoekstraat in Schaijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Noordhoekstraat in Schaijk – Klik hier

Details van Huis Noordhoekstraat in Schaijk

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Noordhoekstraat Schaijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren