Noordplein Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Noordplein Rotterdam NederlandAppartement met leuk uitzicht over park en water. Centraal gelegen nabij winkels, restaurants, openbaar vervoer en op 10 minuten loopafstand van het stadscentrum.2 kamersdouche en wc,Volledig gemeubileerdU hoeft uw appartement niet met iemand anders te delen.Wasmachine is aanwezig.

Je vind de Appartement aan de Noordplein Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Noordplein Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Noordplein in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Noordplein in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Noordplein in Rotterdam

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Noordplein Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren